Zwarte Mascara Voor Dames
Stel je één weelderig, sexy oog voor met lange, weelderige wimpers in een zee van donkere wimpers. Dat moet mooi zijn!!!
Hoe wordt Wimper Extensions gehecht op de natuurlijke wimper?
Het wimper extensions proces is brutaal. Letterlijk, je voegt lengte en gewicht toe aan de wimper met de bonder. Aan het einde van het proces, heb je een prachtige, weelderige wimper.
Hoe lang gaan ze mee?
De duur van de extensions varieert naargelang het gekozen type extensions. Een kwart wimper ( Soms ” behoudende ” wimpers genoemd) zal ongeveer 2 tot 3 weken meegaan. Een wimper ( Echt de naam van het proces) die te lang is zal moeten worden bijgeknipt.
Wat zijn de kosten van wimper extensions?
De kosten van extensies zal variëren afhankelijk van de volledige geleverde dienst en zal worden bepaald door: De aard van de gebruikte materialen en het applicatieproces. De kwaliteit van de ingrediënten en de toepassing methode is ook een factor. Hieronder volgt een schatting bij benadering:
Type A: bestaande uit wimper extension strengen gedrenkt in gekleurde oplossing. Type B: bestaande uit wimper extensions strengen met gekleurde fenylenediamine.
Hoe kunt u zien welke extensions door de wimperextension bonder zijn aangebracht?
Hoewel het moeilijk is om personen te zien die wimperextensions gebruiken, zijn er genoeg details die u met oefening kunt verzamelen. De procedure voor wimper extensions is volledig pijnloos zonder irritaties aan de ogen. Natuurlijk, is het zeer belangrijk dat u uw ooggebied vooraf test om de veiligheid van de procedure te verzekeren. Het is over het algemeen gecoat met een niet-giftige peptide, die uw eyeido zal beschermen tegen beschadiging of irritatie. Het beschermt de wimperhaartjes echter niet tegen afbreken.
Er zijn verschillende manieren om wimperextensions aan te brengen, afhankelijk van de keuze van de consument. Oprah Winfrey is een van de beroemdste mensen die ervoor hebben gekozen om ze te hebben. Masseer de oplossing in de wimper en vervolgens de achterste wimper. Sommige behandelaars gebruiken een wimperkam om de wimpers door de draad te trekken. Aan de andere kant gebruiken sommigen een wimperborsteltje. Citroen is een van de meest populaire wimperverbindingen die losjes geassocieerd is geworden met wimperextensions.
Wat als je niet van het idee houdt om wimperextensions te laten doen? Er zijn synthetische wimpers op de markt die op bestaande wimpers kunnen worden aangebracht. U kunt een nieuwe natuurlijke wimper met wimper extensies hebben. Het is zo cool! U moet ook weten dat u zowel kunstwimpers als valse wimpers kunt kopen die op individuele wimpers worden aangebracht. Er zijn verschillende merken die deze maken.
Valse wimpers kunnen bijna op elke manier worden gekocht. De valse wimpers kunnen worden gekocht als slierten van dertig wimpers. Ze kunnen ook worden gekocht in stroken van twintig wimpers elk. Het kan een beetje moeilijk zijn om de afzonderlijke wimpers te kopen, omdat ze meestal in verrassingsverpakkingen worden verkocht. Ik hou van verrassingsverpakkingen!
Lutter Fortis is een favoriet merk van valse wimpers. Ze beweren dat hun product geen glitters heeft, maar ik zou het voor geen tweede keer kopen. Hun wimpers zijn er in verschillende tinten. Het hangt ervan af welk merk je koopt. Een paar van de meer betaalbare merken zijn:
Allure.com valse wimpers
stereo addictives valse wimpers
Artel heldere wimpers
Oaxy real mascara of maximubes
Een van mijn favorieten is lashem lashes. Over unieke wimperlook gesproken! Check it out.