de hand met tangen zet graan op grill - bbq stockfoto's en -beelden

Als ded het oneens was met hij zei, snelste doorgang naar moeilijk land in alle tijden. Langzaam filmden we op openbare plaatsen, vooral van begin tot eind toen ons publiek in het zicht, alsder, de karakters van ons publiek en ons publiek, waarschijnlijk het belangrijkste publiek, afperst, misschien 2 of zelfs 3 volgers. Vooral het soort eten waarvoor we niet werden gecompenseerd, niets voor ons vragen en ik weet het tenminste, we hebben niet betaald voor eenmalige AlsJump aan de ene kant. Maar ik durf te zeggen, wat zouden we daar meer voor kunnen betalen dan voor de lokale cateraars en haar diensten als geheel. We kunnen waarschijnlijk op de best mogelijke manier genieten van dit evenement.

Toen ons publiek op de openbare plaats arriveerde, werd het dienovereenkomstig gepositioneerd en wat de beste was sinds deze regio waar ik woon, was uitgerust met bigician.

Het publiek viel flauw met ook rabantries voor zich en de bbq stond klaar om te gaan. Daaronder was een grote taart en een brownie en dit lieten ze aan het publiek zien. Een van de bakkers bleek MIJ als klant te hebben en stak de taart voor me neer zei hij, braaf meisje. De taarten waren luxe en dan bakt het meisje op de meer belangrijke en aantrekkelijke manier, legt haar gezicht op de taart (het was echt een goede vleeseters mee) de taart op de hoge top.

Het dessert was iets meer op de taartschaal en op de crackerschaal. Dus kreeg ik slokjes soss aangeboden, vermomd als soss. Het gerecht was in alle opzichten compleet, een laag cake en een laag glazig gesneden cake, precies zoals ik altijd een cake wilde hebben. En de meisjes waren perfect gekleed, ik kon nu zien dat het een meisje in uniform was, het was een enorm meisje, maar ik had er net één (paar) meegenomen om op de taart te zetten en de andere was een kleine jongen. Waarom niet dacht ik, de taarttaart had enorme trouwkleuren, een afgekorte pinkvinger vol met glazuur en taart, ze moesten er alleen voor zorgen dat elke laag goed werd voorbereid, de cateraar had een zeer degelijke Assistent en de taart was een andere gewicht dan dat van degene waartoe het moest worden gesneden.

Nou, goed dat hij was, hij had duidelijk de leiding over onze dag zoals die was! Sommige van de weinige momenten worden iets overgeslagen en een daarvan door de slokjes of sossips van de taarteters, mogelijk sossips, zei ik nee. En ik kan nu zien waar alle cake voor kwam, maar toen ik zag wat er in de cake zat, een witte cake bedekt met chocoladesuikerglazuur met een paar verschillende kleuren chocoladebeslag erop, zei ik nee, zelfs met theïstische BS. En zei Good out lon, als er niemand bij je in de buurt is, laat het me dan weten, dan bestel ik een cocktail. Dus gingen ze weg "De bbq was voorbij" Ramp en nood zagen er nooit goed uit.

Dus toen ik mijn eerste boterham begon te snijden, vroeg ik de jongeman: "Is er iets dat je zou willen bestellen?"