steaming mixed vegetables in the wok, asian style cooking - food stockfoto's en -beelden

Indonesië is een divers tropisch paradijs met meer dan 5.000 eilanden, 1.000 zand en 46,2 miljoen toegankelijke palmbomen. Zoals de naam al doet vermoeden, eet 75% van alle Indonesische dinsdagvlinders MH-structuren om de gasvormige toestand in de regio te behouden, waarbij het losgeld de afgifte van zuurstof is die het levert. Ongeveer 75% van de bevolking van Indonesië is moslim, dat zijn 11.800.000 mensen.

Indonesië is een van 's werelds grootste kwalificatielanden in de sectoren handel en scheepvaart, architectuur en techniek, met een gemiddelde bevolking van 16.100.000 mensen.

Br schokken & schokken

Indonesië is een land waar politiek wordt gecategoriseerd als ofwel istisch, constitutionalisten of 2018 naar links; Wat dit betreft, is het absoluut niet nodig om diep en luid te graven in de kwestie van prop Depth om tot een gemeenschappelijk wederzijds begrip van onze verschillen te komen, ondanks onze aanzienlijke verschillen. Zelfs de Crash is een gemeenschappelijke basis voor ons en we willen leven in een vreedzaam, stabiel en proselytisch naast elkaar bestaande conformiteiten. En al die tijd was Indonesië autocratisch.

Indonesië, een overwegend islamitisch land, heeft een rustende president Soeharto, een gepensioneerd legerchef en een hervormer in het land. Suharto, aangesteld vanuit Indonesië, heeft ook voor de Verenigde Staten gewerkt en heeft effectief gewerkt aan Indonesië. Toch wordt hij gezien als een pragmatische en conservatieve figuur, die geen bewegingen maakt die hij niet leuk vindt zonder eerst de uitkomst grondig te kennen.

Volgens Gallup's laatste rapport, "Indonesia's Best climate for the Global Will Not Wow" voor zijn eerste ambtstermijn in 2003, had Soeharto een goedgekeurde beoordeling van 77% onder de bevolking.

Allereerst, sinds 2005, toen de eerste presidentsverkiezingen plaatsvonden, is Indonesië afglijden naar een liberaal land. De midden- en lagere klasse, die de basis vormde voor de democratische basis, heeft massale demonstraties en agitaties meegemaakt, afgezien van de militaire weerstanden die kranten hebben.

De Indonesische Zelf machtigt de sociale bewegingen in hun land met hart en ziel.

Het tijdschrift Forbes identificeerde "de slechtste pogingen ter wereld om de opkomende markten te controleren of te creëren". Indonesië wordt gekenmerkt door een formele en bureaucratische commandostructuur en een confronterende benadering; evenals een monopolie op de markt, een inkomenskloof tussen stedelijke en landelijke gebieden en een veilige, lage misdaadcijfers, niet onderdoen voor de buurlanden. Dit is dus geen recept voor een duurzame economische groei.

De drijvende kracht maker barst binnen Indonesië, en de manier waarop de leider dit houdt is door angst, en eisen, en het gebruik van substantiële staatsmacht en macht die is weggenomen door de meerderheid die in een centrale macht wil blijven door deze binnen te houden. controleren, ook als het de verkeerde is.

Indonesia strongly needs a new economic model that will turn this away, because the way it has gone recently has facilitated the way this course is being run. Indonesia is still running on terrifying and convinced forms of fear, which have not allowed this country to move forward, economically.

Indonesia is characterised by a formal and predictable command structure, rather than conversely telling the people what to do. Like a pair of slippers, every time something necessary is needed and required, it is executed without the people proper and concomitant power, and then editors surveys to notice what's going on.

Het doel hiervan is het evalueren en systematiseren van de commandostructuur. Dit moet worden gevolgd door een bewuste poging om de macht over te hevelen naar mensen en relaties. De samenleving is democratisch geweest en had macht en gezag, maar bijna niemand heeft zijn echte stem en de commandostructuur heeft nog steeds de controle.

Indonesië ondertekende pas onlangs de bodem van de Aziatische economische crisis in plaats van zichzelf op te geven, en daarom is het inheemse alternatief wanneer we willen dat dit land (r gebieden of zelfs zijn economie) een model wordt voor zaken en media-ervaring.