Kwaliteitsslagerij De Rijke

 Kwaliteitsslagerij

Een van de grootste argumenten voor droge veroudering is de humane manier om rundvlees naar de winkels te krijgen om aan de massa te worden verkocht. Echter, naarmate de tijd vorderde, heeft het publiek restauranteigenaren onder druk gezet om het publiek tenminste te geven wat ze vragen met betrekking tot versheid, dus leeftijd van rundvlees is nu een gemakscriterium, niet alleen in restaurants, maar ook in thuiskeukens.

Droge veroudering wordt gedaan door de biefstuk of het gebraad naar een koude omgeving te transporteren, meestal het koudste deel van uw koelkast. Na ongeveer 2 tot 3 weken zal het vlees veel jonger smaken met veel meer smaak en het heeft ook een zeer handige textuur. Gedroogd rundvlees is geweldig voor degenen die geen rood vlees eten of vet willen verminderen, omdat het zijn zoete smaak behoudt en een lager vetgehalte heeft dan rundvlees.

De volgende keer dat u naar een restaurant gaat om te ontbijten, merkt u misschien dat de lucht wat droog is als ze hun ontbijt bestellen, of als de ober onze bestelling opneemt, kunt u hem horen breken. Met de komst van dry aging is dit niet langer iets waar niet van genoten kan worden.

Vers?

Ja, vers is het lekkerst. Het rundvlees zal niet alleen vers en lekker zijn, maar het zal ook al om 6 uur 's ochtends beschikbaar zijn. Dus terwijl u uw bestelling plant, zult u zich ook bewust zijn van de versheid van het rundvlees dat u bedenkt.

Nu je een idee hebt van hoe alles in elkaar zal gaan, is dit wat je mee moet nemen zodat je het meeste uit je bestelling kunt halen. Je hebt het volgende nodig:

– Vers gesneden sla en stukjes kaas. Je kunt ook kiezen voor een saladebar waar verschillende dingen aan worden toegevoegd, zoals kip, gekookte bonen of spek, en broccoli en feta. Sommige restaurants hebben ook een barbecue.

– Fruit, yoghurt en duurzame energie. Een maaltijd zou niet hetzelfde zijn als je geen fruitschaal, een yoghurtschaal of een uitgebalanceerd ontbijtbord hebt.

– drankthermostaat en lepel. Vraagt ​​u zich af waar u een drankje kunt halen maar weet u niet zeker op het menu? U kunt de drankthermostaat laten weten wanneer het tijd is om uw drankjes te halen. Je kunt de lepel ook gebruiken om lekkernijen uit het bakje in je mond te scheppen.

Het mooie van een grote gok doen op je wekelijkse of maandelijkse eetschema, is dat je elke week de samenstelling van de maaltijden kunt kiezen. Kies tijdens het eerste deel van de hechtingsperiode maaltijden die niet veel gerechten vereisen en die ook gezond kunnen zijn. Wanneer de overgangsleeftijd optreedt, kunt u de gezondere en eenvoudigere combineren met de meer smakelijke.

Door veel variatie aan je maaltijden toe te voegen, zul je ook meer bewust moeten worden van je porties. Tijdens het ontbijt moet je alleen genoeg eten hebben voor een klein diner. Toen je begon te multitasken met de maaltijden, zou je kunnen ontdekken dat je meer eet dan je normaal zou hebben gegeten.

Als u eenmaal bekend bent met het concept van faseovergang, zult u een veel succesvollere langetermijnbenadering kunnen hanteren bij het bereiden van maaltijden in het leven. Hierdoor kunt u niet alleen een maaltijdplan opstellen, maar ook genieten van meerdere maaltijden per dag.