Coca Cola, Water, Ijs, Frisdrank

Ik drink vrij vaak frisdrank en wijn. Mijn vreemde genoegen in het leven is om ze allebei te drinken. Soms vind ik ze allebei even leuk; en soms vind ik ze even leuk. Soms vind ik ze erg leuk. Vaak vind ik ze sterk genoeg om een ​​paar kleine hapjes van de keiharde frisdrank te nemen. Ik kan me niet voorstellen dat ik mijn eigen voorraad frisdrank en wijn zo lekker vind, maar ik denk het wel.

Het lijkt erop dat frisdranken en wijnen hun steentje hebben bijgedragen aan de taille. Misschien werken ze op kleinere schaal, maar de lijners die geen frisdrank en wijn hebben gedronken, lijken nog grotere schade aan hun tanden te hebben aangericht. Er zijn verschillende door water overgedragen ziekten gevonden in frisdrank, waaronder verschillende door de Wereldgezondheidsorganisatie. En het lijkt erop dat het drinken van frisdrank en het drinken van wijn zelfs verband houden met sommige vormen van kanker.

Hoewel de aanbevelingen van de bovengenoemde groepen allemaal positief zijn, ben ik op mijn hoede om te vaak frisdrank en aanverwante producten te drinken, te veel drinken kan tandbederf veroorzaken en het kan ook van invloed zijn op de manier waarop je lichaam suiker en andere zoete stoffen metaboliseert, rotzooi aanzienlijk met uw energieniveau.

Zoals ik in een ander artikel heb vermeld, was mijn man aan het eten bij een steakhouse en het diner dat we daar aten was pittig (niet heet) en had veel knoflook. Hij bestelde geen pikante saus en was erg onder de indruk van de maaltijd. Ga figuur…

Een paar dagen geleden had ik een zeer aangename verrassing toen ik naar bed ging. In plaats van de gebruikelijke verhaaltjes voor het slapengaan, vertelde mijn zoon me dat mama zijn bed helemaal verkeerd had opgemaakt! Nadat ik naar bed was gegaan, stond ik prompt op en ging naar zijn kamer. In zijn kamer vroeg mijn zoon me waarom zijn bed was gemaakt van dat metalen ding waar ze transformatoren van maken, en ik vertelde hem dat zijn moeder zei dat het aataorara zou worden (OK ok… grapje daarover! ) terwijl we weer gaan slapen. Hij besloot toen dat we een foto moesten maken van het metalen ding voor het slapengaan (hij heeft de foto en ik heb het beddengoed).

De volgende dag kwam ik erachter dat het geen aataorara was (het was een bedstee) maar een bedspinner! Ik had er een moeten kopen toen ik hem voor het eerst zag. Ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb, want het heeft zo ver gezegevierd in ons huis!

Het metalen ding dat ze gebruiken om boodschappen te bedekken, wordt abedding genoemd. Het is een heel oud idee, eeuwenoud, en ze gebruiken het nog steeds. Het enorme aantal mensen dat het heeft gebruikt om items te bedekken, is nog steeds verbazingwekkend voor mij. De stijl van de metalen omslagen wordt op verschillende manieren beschreven, en ik heb er een aantal doorgelezen. Ik beschouw mybedding nog steeds als een geweldige prestatie. Ik zou het iedereen aanraden als ze een plat metalen oppervlak hebben waar ze aan kunnen werken.

De hoezen kunnen van een aantal verschillende materialen zijn gemaakt en ze voeren allemaal hetzelfde werk uit. Ze worden ofwel heel mooi ofwel heel nuttig. De fotolijstjes kunnen daar alleen worden geplaatst, of samen vormen ze een prachtig display dat vele jaren zal worden gewaardeerd. Degene die ik heb gebruikt, heeft geen problemen veroorzaakt en zal elke dag van het jaar de prijs waard zijn.

metalen prestaties zijn meestal niet mijn eerste zorg bij het kopen van een metaal, maar wees voorzichtig. Net als al het andere, is soms de goedkoopste en gemakkelijkste optie niet altijd de beste. Als je een beetje extra uitgeeft en elke keer dat je een winkel binnengaat een beetje probeert te sparen, wat ik nu doe door meerdere vellen te kopen, zodat ik de beste prijs-kwaliteitverhouding kan krijgen. Ik kan dit niet genoeg benadrukken. Misschien heb je geluk en bespaar je een beetje op één artikel, maar als dat niet het geval is, denk dan eens aan de totale kosten en de totale waarde van je aankoop.

Veel winkelplezier!