Chocolade speciaalzaa

Chocolade werd ontdekt door de Azteken en de Maya’s in Mexico. De Maya’s gebruikten chocolade voor veel van hun heilige offergaven aan goden. Chocolade was zo belangrijk dat zij het vaak bewaarden in de ethers tussen hemel en aarde.

De geschiedenis van chocolade is oud, en volgens de geschiedenisboeken hadden de inboorlingen van Namibië een traditie om van hun peulen geurige, chocolade-achtige ballen te maken door ze met zout in te zalven. Europeanen maakten in de 16e eeuw kennis met het zoete vloeibare vlees door Cortes, de Azteekse heerser, die volgens velen chocolade in Mexico heeft ontdekt.

De Maya’s verbouwden ook pinda’s, zoete aardappelen en bonen. Dit voedsel was zo exotisch en rijk dat veel van de Maya’s het aan andere stammen gaven. De Mexicaanse zweetand en chocolade zijn afkomstig van de Yucatan en Veracruz stammen. Andere voedingsmiddelen werden ook van maïs gemaakt, zoals masa en mannitol.

C Chocolade was niet alleen essentieel voor de Maya’s, maar ook voor de mensheid. Reeds in de 16e eeuw begonnen de Europeanen cacaobonen in te voeren en chocolade te behandelen als een zeldzaam goed. Dit leidde ertoe dat een chocoladereep met patrijseieren werd vervangen door een reep room en dat de kaars gesuikerde melkchocolade populair werd door degatof, een mengeling van melk- en pure chocolade.

Deze repen hadden verschillende percentages vet en suiker, afhankelijk van het percentage cacaobonen in de reep. Dit wetende, verlaagde Hershey’s het percentage cacaobonen in hun reep van 33,5 naar 26,5 en creëerde een nieuwe reep naar hun smaak, vandaar de naam Hershey’s Kisses. Deze periode leidde tot kaarsen en andere zoetstoffen als vervanging voor suiker.

Hoe thematiseert u uw chocoladereep? Er zijn verschillende manieren om dit te doen en ze hebben allemaal te maken met chocolade.

De eerste is het gebruik van een ontwerp, bijvoorbeeld een hart. Dit kan worden gedaan met een eetbaar hart van chocolade. Dit kan worden gekocht of je kunt je eigen hart maken met chocolade en zilveren kralen. Als u uw eigen hart maakt, neem dan de tijd om ervoor te zorgen dat het hart er goed uitziet en ook goed ruikt.

De andere manier om een koekje te ontwerpen, is door een thema te gebruiken. Heb je een favoriete film of tv-programma waaraan je je koekjes een thema kunt geven? Er zijn veel verschillende manieren om een thema voor je koekjes te bedenken en te gebruiken wat je in huis hebt.

Als je iets speciaals wilt doen om een feestdag te herdenken, waarom doe je dat dan niet met chocolade? Waarom geen koekjes die eruit zien als aesam of hartvormige koekjes? Waarom geen koekje met een foto van een geliefd huisdier? Er zijn zoveel verschillende manieren om dit nieuwe hulpmiddel van het internet te gebruiken.

Als je geïnteresseerd bent in glutenvrije koekjes, zijn er veel opties beschikbaar. Je kunt je eigen koekjes maken, maar wat ik erg handig vind, is om koekjes te gebruiken die zijn aangepast om glutenvrij te zijn. Er zijn er veel, maar hier zijn er een paar:

Ik hoop dat dit artikel je heeft geholpen de waarde in te zien die er bestaat voor glutenvrije repen en koekjes. Zoals ik al eerder zei, is het niet onmogelijk om deze producten te eten, maar het is erg moeilijk voor degenen die glutenintolerant zijn om het te ervaren, dus wees je ervan bewust en zorg ervoor dat je wat krijgt.

Als u de volgende keer boodschappen gaat doen, houd dan deze dingen in gedachten en bedenk wat er allemaal mogelijk is als u ervoor kiest glutenvrij te winkelen.