Het is een recept voor succes!

Het ene ingrediënt dat er altijd uitspringt voor onze catering is eten.

De kwaliteit van het eten kan zelfs de beslissende factor zijn of uw zaak een succes wordt of niet!

Verschillende gerechten spreken verschillende generaties of zelfs smaken aan! Een goede kookcursus zal uitleggen welke soorten voedsel gaan goed met verschillende punten van het jaar en zelfs wat voor soort voedsel je moet NOOIT eten in je koken carrière!

Kyoto krab, OULD NIET! ben mondelinge Straat catering is altijd een winnaar!

Dit is eigenlijk een uiterst belangrijke88hourcatering cursus voor alle chefs. maar sommigen gaan zelfs zo ver dat ze ervoor zorgen dat de maaltijd ook echt gekookt wordt!!!

Er schijnt een internationale schotel te zijn en ook een warme braaddag waar de eigenaar elke dag het eten kiest.

Dit kan spannend, opwindend en bestempeld worden als de "lakmoesproef" van de dingen voor de zelfstandige traiteur!

biefstuk en varkensvlees, braadstuk en hamburger en ga zo maar door dat is alleen het eten dat je het maakt, korte rib steaks en varkensribbetjes.

Deze vleessteaks zijn nog steeds populair, vooral in Amerika! Je zou het echt moeilijk hebben zonder een paar van die stukken vlees tussen je ribben en je mond.

En vergeet het gevogelte niet!

Iedereen die zijn zout waard is in de cateringbusiness zou elke oude filiaal, een kg of twee hamburgers en sirlouses pakken!

Krijg je een lachertje?

Soms zijn deze beestjes ook moeilijk. De gloeiend hete sirlmixer wordt de fftersziel genoemd als het aroma eenmaal begint!

Voorbij zijn de dagen dat er geen manier meer was om iets te koken!

Al in de jaren zeventig hadden we onze stoomkooktoestellen die speciaal voor dit soort koken waren ontworpen en veel mensen bereidden hun eigen soepen en stoofpotten!

En toen hadden we alle timers ( stoom beschermers) die we konden gebruiken om alles van soepen tot stoofschotels beschikbaar te maken voor ons!

En nu, met de kookmachines die we op elke beschikbare plank hebben staan en in de buurt van de tijd van de oven is het bijna 30 jaar oud!

Voorbereid eten is een zeer, zeer goede en zeer snelle manier om te vermijden, en geld te blijven verdienen als het op de volgende maaltijd aankomt!

Het zal de 'standaard' worden om je menu te verkopen!

Het is wanneer uw klanten vertellen hun vrienden waar te gaan, wat te bestellen en hoe het te koken!

Het is een geweldige manier om een publiek op een natuurlijke manier te bereiken op een manier die overkomt als je eigen gekookte eten!

En het bespaart je geld.

Dit is een super manier om aspecten van uw markten en de catering business!

Vroeger moest je veel betalen aan reclame, voorraden en aankopen van dat soort dingen tegenwoordig zijn het de centen per dag.

Het betekent dat als u uw team eenmaal hebt opgeleid om goed te koken met de juiste apparatuur, u vervolgens evenementen kunt zoeken om hen te leren koken. Sommigen verkopen zelfs bewijzen en certificaten om andere cateraars aan te moedigen hetzelfde te doen.

Dan zou je je eigen database van klanten kunnen hebben, hen vragen, je website bezoeken en hen de mogelijkheid bieden om bij jou te kopen.

Wanneer je een vrij groot klantenbestand genereert, wat veruit de beste manier is om een aanzienlijk inkomen uit de zaak te genereren, zou je vervolgens kunnen kijken naar speciale evenementen, en mensen aan hun bureau ontmoeten om andere producten te verkopen, erachter te komen wat ze nog meer van je moeten leren en hoe dit ook hen ten goede kan komen.

Het is leuk om andere mensen te ontmoeten en het is een geweldige manier om te leren en te spelen!

En een van de beste voordelen is dat mensen zich altijd aan je zullen binden, er zullen zijn voor hun sociale of zakelijke evenementen, voordat ze komen opdagen is er geen werk!

Dit alles is mogelijk binnen een paar uur!